Referenser

Vi är glada och stolta över alla våra nöjda kunder. Här har vi bett några av dem berätta hur de upplevt vårt samarbete.

”TakeOff är extremt professionella, lätta att jobba med och lämnar inget åt slumpen.”
Mikael Boman/VD, Brightec Security
”TakeOff har producerat en utbildning i IT-säkerhet för hela koncernen på nio språk. De tar ett stort ansvar och är kreativa i skapandet, följer upp alla detaljer och är lätta att samarbeta med. Vi rekommenderar starkt att arbeta med TakeOff”
Stefan Sandin/ Training and Education Specialist, Ramirent
”Vi har anlitat TakeOff vid flera tillfällen under årens lopp och de är väldigt professionella att arbeta tillsammans med. Resultaten av våra filmproduktioner blir precis som vi har önskat.”
Karin Joelsson/Verksamhetsansvarig tunga fordon, STR Service
”Vi har samarbetat med TakeOff under många år och producerat olika typer av filmer tillsammans. Deras mångåriga erfarenhet och noggrannhet gör att resultatet alltid är i tid och av god kvalitet. Väldigt proffsiga att arbeta med.”
Anna Dansk/Head of Group Marketing Communications, Ovako
”Det har varit kul, trevligt och intressant att jobba med TakeOff. Så proffsiga och smidiga!”
Kjell Nygren/Projektchef, Ovako Bar
”Har samarbetat med TakeOff under många år och deras kreativitet och noggrannhet är nog det jag uppskattar mest, förutom ett bra resultat förstås. Kan varmt rekommendera dem!”
Mona Backlund/Head of Health & Safety, NCC Industry Nordic
Takeoff har gjort flera filmer åt oss som blivit mycket uppskattade både internt och bland våra kunder och övriga intressenter. Jag värdesätter framförallt deras proffsighet och snabba återkoppling. Att som beställare få något riktigt bra utan större justeringar redan vid första leverans betyder så mycket. Som en bonus kommer också att de är trevliga att jobba med.”
Mariann Dalhem Ersson/Communications Manager, Swedish Space Corporation
”Ett samarbete med TakeOff innebär att man är i trygga händer. Det är också otroligt spännande att se ur ens egna idéer tas vidare och utvecklas på ett sätt man själv hade svårt att föreställa sig innan. Vi väljer TakeOff för att de är lyhörda för våra behov och för att resultatet alltid blir proffsigt och snyggt.”
 Maria Uddén/Kommunikationschef, Örebro läns museum

info@takeoff.se | +46 (0)19 15 03 25 | Gamla vägen 5G, 702 27 Örebro