Nöjda kunder

Vi är glada och stolta över alla våra nöjda kunder. Här har vi bett några av dem berätta hur de upplevt vårt samarbete.
”TakeOff har tagit vårt innehållsskapande till en ny nivå. De är lyhörda, kreativa och samarbetsvilliga. De tar alltid fullt ansvar för produktionens bästa och levererar löpande hög kvalité.”
Olov Eriksson/Produkt- och marknadschef, Arbesko
”Proffsiga produktioner där vi känner oss trygga genom hela processen från idé till färdig film. Dessutom har vi kul tillsammans!”
Annica Åman/Kommunikationsansvarig, Paper Province
”TakeOff är otroligt duktiga på att säkerställa att de har koll på beställarens behov och förväntningar och tar sedan fullt ansvar för att, på ett smidigt sätt, driva arbetet framåt. Vi är mycket nöjda med allt från bemötande till det professionella slutresultatet.”
Elias Haddad/VD, D-COR
”TakeOff har hjälpt oss med en filmproduktion där samarbetet var smidigt och slutprodukten blev mycket bra”
Helen Spalding/Communication Director Consolis
”Tillsammans med TakeOff skapade vi fantastiska filmer som vi kan använda om och om igen.”
Josefin Lundin/Kommunikatör, Katrineholms kommun
”TakeOff är extremt professionella, lätta att jobba med och lämnar inget åt slumpen.”
Mikael Boman/VD, Brightec Security
”TakeOff har producerat en utbildning i IT-säkerhet för hela koncernen på nio språk. De tar ett stort ansvar och är kreativa i skapandet, följer upp alla detaljer och är lätta att samarbeta med. Vi rekommenderar starkt att arbeta med TakeOff”
Stefan Sandin/ Training and Education Specialist, Ramirent
”Vi har samarbetat med TakeOff under många år och producerat olika typer av filmer tillsammans. Deras mångåriga erfarenhet och noggrannhet gör att resultatet alltid är i tid och av god kvalitet. Väldigt proffsiga att arbeta med.”
Anna Dansk/Head of Group Marketing Communications, Ovako
”Vi har anlitat TakeOff vid flera tillfällen under årens lopp och de är väldigt professionella att arbeta tillsammans med. Resultaten av våra filmproduktioner blir precis som vi har önskat.”
Karin Joelsson/Verksamhetsansvarig tunga fordon, STR Service


”Vi har ett gott team-work med TakeOff, dom är så proffsiga!”
Agneta Ring/Manager HSE, Cloetta


”Vi är mycket nöjda med vårt samarbete! Styrkan hos TakeOff ligger i den pedagogiska förmågan och ambitionen att verkligen lyssna in och tolka våra önskemål, kryddat med stor portion ödmjukhet.”
Lars Erlandh/Verksamhetschef, Stiftelsen Aktiv Skola 
 
”Redan från början har vi upplevt att TakeOff varit lyhörda och måna om att förstå vilket budskap vi önskat få ut och varit intresserade för hur vår process ser ut. De har även under resans gång kommit med inspel och varit ödmjuka inför vår bristande erfarenhet inom just deras kunskapsområden. Stort tack!”
Jonas Alterteg/Affärschef, ABT Bolagen
 
”TakeOff är lätta att samarbeta med då de verkligen tar ansvar för hela produktionen. Vi har haft mycket nytta av vår film både internt och externt.”
Jonas Fintling/Platschef, Setra Group
 
Vi får så mycket positiv feedback på våra informationsfilmer! TakeOff har verkligen gjort ett så bra jobb.”
 Jenny Forsling, projektledare på Riksförbundet DHB
 
”Det har varit kul, trevligt och intressant att jobba med TakeOff. Så proffsiga och smidiga!”
Kjell Nygren/Projektchef, Ovako Bar

”Har samarbetat med TakeOff under många år och deras kreativitet och noggrannhet är nog det jag uppskattar mest, förutom ett bra resultat förstås. Kan varmt rekommendera dem!”
Mona Backlund/Head of Health & Safety, NCC Industry Nordic


”Under en längre tid av samarbete har Takeoff tagit ett stort ansvar, från idé och strategi, budskap och casting till filmproduktionens olika moment och levererat i tid med högsta kvalitet.”
Andreas Apell/Projektledare, Länsstyrelsen i Örebro”Ett samarbete med TakeOff innebär att man är i trygga händer. Det är också otroligt spännande att se ur ens egna idéer tas vidare och utvecklas på ett sätt man själv hade svårt att föreställa sig innan. Vi väljer TakeOff för att de är lyhörda för våra behov och för att resultatet alltid blir proffsigt och snyggt.”
Maria Uddén/Kommunikationschef, Örebro läns museum

”Vi har anlitat TakeOff vid flera tillfällen under årens lopp och de är väldigt professionella att arbeta tillsammans med. Resultaten av våra filmproduktioner blir precis som vi har önskat.
Karin Joelsson/Verksamhetsansvarig tunga fordon, STR Service AB

”TakeOff tar ett stort ansvar och är kreativa i skapandet, följer upp alla detaljer och är lätta att samarbeta med. Vi rekommenderar starkt att arbeta med TakeOff”
Stefan Sandin/ Training and Education Specialist, Ramirent
”Har samarbetat med TakeOff under många år och deras kreativitet och noggrannhet är nog det jag uppskattar mest, förutom ett bra resultat förstås. Kan varmt rekommendera dem!”
Mona Backlund/Head of Health & Safety, NCC Industry Nordic
info@takeoff.se | +46 (0)19 15 03 25 | Gamla vägen 5G, 702 27 Örebro