TakeOff AB

info@takeoff.se
+46 (0)19 15 03 25
Gamla vägen 5G
702 27 Örebro

Hitta till oss

Kontakta oss

Jonas MobergVD/Producentjonas@takeoff.se0706175743

Jonas är vår VD men framför allt producent, regissör och manusförfattare och pedagog i dramaturgi och filmisk gestaltning. Han är alltför noggrann, avgudar katter och har ett komplicerat förhållande till Tiden.

Erica AnderssonProducenterica@takeoff.se0728452112

Erica är producent och involverar sig även i regi och sälj. Utöver att stå på inspelning med fantastiska kunder och kollegor älskar hon att måla, resa och skämma bort mopsen Polly (självklart namngiven efter godisen).

Peter FörnellFilmfotograf/Redigerarepeter@takeoff.se0707790440

Peter är fotograf, ljudtekniker och redigerare och kan det mesta om såväl filminspelning som efterbearbetning. Han har rytmen i blodet men alldeles för många trumset i källaren.

Peter VolkMotion designer/Redigerarepetervolk@takeoff.se0702577994

Peter V. är motion designer, animatör, redigerare och e-learning designer. När han inte själv pratar lyssnar han på poddar om allt från Platons grottliknelse till The Benny Hill Show.

David NymanFilmfotograf/Redigeraredavid@takeoff.se0707647489

David är filmfotograf, redigerare och allt i allo. Dessutom är han en fena på att teckna och laga saker. Han lever för morgonkaffe, skidåkning och poddar.

Marie JohanssonProducentmarie@takeoff.se0765522989

Marie är producent, projektledare och säljare. Förutom filmskapande så brinner hon för skådespeleri, hon är medlem i en teatergrupp där hon får chansen att skådespela en gång per vecka. 


”Vi har anlitat TakeOff vid flera tillfällen under årens lopp och de är väldigt professionella att arbeta tillsammans med. Resultaten av våra filmproduktioner blir precis som vi har önskat.
Karin Joelsson/Verksamhetsansvarig tunga fordon, STR Service AB

”TakeOff tar ett stort ansvar och är kreativa i skapandet, följer upp alla detaljer och är lätta att samarbeta med. Vi rekommenderar starkt att arbeta med TakeOff”
Stefan Sandin/ Training and Education Specialist, Ramirent
”Har samarbetat med TakeOff under många år och deras kreativitet och noggrannhet är nog det jag uppskattar mest, förutom ett bra resultat förstås. Kan varmt rekommendera dem!”
Mona Backlund/Head of Health & Safety, NCC Industry Nordic
info@takeoff.se | +46 (0)19 15 03 25 | Gamla vägen 5G, 702 27 Örebro