TakeOff AB

info@takeoff.se
+46 (0)19 15 03 25
Fridhemsgatan 2
702 32 Örebro

Hitta till oss

Vill du jobba med oss?

Vi är alltid på jakt efter trevliga personer som kan berätta med film. Ring eller maila oss!

jobb@takeoff.se
Jonas MobergVD/Producentjonas@takeoff.se0706175743

Jonas är vår VD men framför allt producent, regissör, manusförfattare och pedagog i dramaturgi och filmisk gestaltning. Han är alltför noggrann, är förvånansvärt bra på pingis och har ett komplicerat förhållande till Tiden. Husse till katterna Klas och Hasse.

Peter FörnellFotograf/Redigerarepeter@takeoff.se0707790440

Peter är fotograf, ljudtekniker och redigerare och kan det mesta om såväl filminspelning som efterbearbetning. Han har rytmen i blodet men alldeles för många trumset i källaren. Husse till katterna Walter och Nova.

Daniella AnderssonProducentdaniella@takeoff.se0762702867

Daniella är producent, produktionskoordinator och ordvitsleverantör. Hon är ett ultrasocialt lokomotiv som drivs av 30% kaffe och 70% ofiltrerad passion. Enligt planen kommande matte till en greyhound eller xoloitzcuintle med päls.

Lars ErlandhProjektledare och marknadsansvariglars@takeoff.se0707342600

Lasse är marknadsansvarig med över femton års erfarenhet av strategisk försäljning från en mängd olika branscher. Han är en blåbärsälskande analytiker som vid sidan om jobbet varvar mellan löpardojor, golfskor och vandringskängor. Husse till hunden Zingo.

Peter VolkGrafiker/Redigerarepetervolk@takeoff.se0702577994

Peter V. är motion designer, animatör och redigerare. När han inte själv pratar lyssnar han på poddar om allt från Platons grottliknelse till The Benny Hill Show. Är för tillfället ingen husse.

Jan SvenssonSenior Advisorjan@takeoff.se

Janne är tidigare ägare och en riktig nestor i branschen. Numera agerar han Senior Adviser med sporadiska inhopp som producent. Janen är även gastronom, sommelier och kafékonnässör. Husse till Herr Mac Vovven Svensson den andre.

Tommy JohnssonAlltiallotommy@takeoff.se

Tommy är vår praktikant våren 2019. Han går Örebro universitets filmprogram och kan redan så gott som allt redan: fota, redigera, spela pingis, teckna, ljudmixa m.m. Husse till katten Hedvig.