TakeOff AB

info@takeoff.se
+46 (0)19 15 03 25
Gamla vägen 5G
702 27 Örebro

Hitta till oss

Vill du jobba med oss?

Vi är alltid på jakt efter trevliga, talangfulla medarbetare. Ring eller maila oss!

jobb@takeoff.se
Jonas MobergVD/Producentjonas@takeoff.se0706175743

Jonas är vår VD men framför allt producent, regissör, manusförfattare och pedagog i dramaturgi och filmisk gestaltning. Han är alltför noggrann, är förvånansvärt bra på pingis och har ett komplicerat förhållande till Tiden. Husse till katterna Klas och Hasse.

Peter FörnellFotograf/Redigerarepeter@takeoff.se0707790440

Peter är fotograf, ljudtekniker och redigerare och kan det mesta om såväl filminspelning som efterbearbetning. Han har rytmen i blodet men alldeles för många trumset i källaren. Husse till katterna Walter och Nova.

Emilie PlessProducentemilie@takeoff.se0760507971

Emilie är producent med erfarenhet av såväl filmbranschen som TV- och radioproduktion. Hennes enda svagheter är att hon är överambitiös och ägnar osunt mycket tid åt fermentering. Nu äntligen matte till kontorspudeln Otis!

Peter VolkMotion designer/Redigerarepetervolk@takeoff.se0702577994

Peter V. är motion designer, animatör och redigerare. När han inte själv pratar lyssnar han på poddar om allt från Platons grottliknelse till The Benny Hill Show. Är för tillfället ingen husse.

Jan SvenssonSenior Advisorjan@takeoff.se

Janne är tidigare ägare och en riktig nestor i branschen. Numera agerar han Senior Advisor med sporadiska inhopp som producent. Janne är även gastronom, sommelier och kafékonnässör. Husse till Herr Mac Vovven Svensson den andre.

NYHETSBREV

Fyll i din e-postadress för att hålla dig uppdaterad

”Vi har anlitat TakeOff vid flera tillfällen under årens lopp och de är väldigt professionella att arbeta tillsammans med. Resultaten av våra filmproduktioner blir precis som vi har önskat.
Karin Joelsson/Verksamhetsansvarig tunga fordon, STR Service AB
“TakeOff tar ett stort ansvar och är kreativa i skapandet, följer upp alla detaljer och är lätta att samarbeta med. Vi rekommenderar starkt att arbeta med TakeOff”
Stefan Sandin/ Training and Education Specialist, Ramirent
”Har samarbetat med TakeOff under många år och deras kreativitet och noggrannhet är nog det jag uppskattar mest, förutom ett bra resultat förstås. Kan varmt rekommendera dem!”
Mona Backlund/Head of Health & Safety, NCC Industry Nordic

info@takeoff.se | +46 (0)19 15 03 25 | Gamla vägen 5G, 702 27 Örebro

 

Take Off