Film – och annat – som ger resultat

Behöver ni en film, en e-learning, en podd eller kanske en affisch? Vi arbetar tillsammans med våra kunder och utgår alltid från vilka behov ni har och vilken målgrupp det gäller.

Det är kärnan i vår verksamhet – att i kreativ diskussion med er nå fram till just den kommunikation som ger det resultat ni behöver.

Så har vi arbetat sedan starten 1983 och det har gjort oss till ett av Sveriges mest erfarna och tillförlitliga produktionsbolag. Det visar sig i bestående samarbeten med stora organisationer, höga kreditbetyg och internationella filmpriser.

Vi erbjuder kompletta lösningar från idé och manus; inspelning, animation och efterproduktion; till distribution och utvärdering.

Film

All typ av film för alla typer av målgrupper

E-learning

Filmbaserad e-utbildning som förändrar beteenden

Animationer

2d- & 3d animationer som förklarar och gestaltar

Ljudproduktioner

Radioprogram, poddar, speakerproduktioner, m.m

Så här jobbar vi

Vi anpassar vår arbetsprocess efter era önskemål – men ungefär såhär brukar den se ut:

1 UppstartTillsammans går vi igenom projektets förutsättningar och vilket resultat det ska ge.
2 KonceptEfter research och idéarbete presenterar vi vårt förslag.
3 FörproduktionVi gör de förberedelser som krävs, t.ex. manus, casting, storyboard och att reka inspelningsplatser.
4 ProduktionÄntligen produktion! Vi spelar in, animerar, gör e-Learning, redigerar, ljudmixar…
5 RemissTillsammans tittar vi på materialet och gör eventuella justeringar tills ni är nöjda.
6 Leverans och utvärderingVi levererar och hjälper till med spridning till målgrupperna. Vi diskuterar projektet och vårt samarbete. Gav filmen resultat?

Vi lovar alla våra kunder:

EngagemangVi engagerar oss i era utmaningar och uppdragets syften. Vi har kunskap om er organisation och det aktuella uppdragets detaljer. Vi gör vårt yttersta för att vårt arbete ska ge det resultat ni behöver.

TrygghetNi ska känna er trygga med oss som samarbetspartner under hela projekttiden. Utöver väl utfört arbete uppnås detta genom tydlig och kontinuerlig kommunikation och genom att vi är lyhörda för era önskemål och behov.

KvalitetAlla våra produkter och tjänster ska uppnå minst den kvalitet som ni kan förvänta er av ett professionellt produktionsbolag. Detta gäller såväl kompetensen hos våra medarbetare som de kreativa och tekniska aspekterna av våra produkter.

info@takeoff.se | +46 (0)19 15 03 25 | Gamla vägen 5G, 702 27 Örebro