Film

Kampanjfilm – Belysningsbranschen

Undervisning under blinkande lysrör, snart i en skola nära dig! Belysningsbranschen bad oss gestalta hur det kan komma att se ut i vissa klassrum om några år. Det gäller även industrier, idrottshallar, kontor och andra lokaler vars fastighetsägare inte lyssnat på branschens uppmaning att planera byte av de lysrör som EU beslutat fasa ut. Vi ansvarade även för planering och produktion av innehåll till den informationskampanj som filmen blev startskottet till och som syftar till att få fastighetsägare att agera och börja planera för sin omställning.

Film

Reklamfilm – Zimplicit

Frustration över ineffektivt förändringsarbete är nog något vi alla kan känna igen. Entreprenörerna på Re:solvr bad oss skildra hur denna frustration kan ta sig uttryck på ett kontor någonstans i världen. En frustrerad VD försöker få sina frustrerade medarbetare att berätta hur det faktiskt går med de förändringar som ska genomföras. Det går sådär. Som tur är kan Re:solvr nu erbjuda en lösning – den helt nya applikationen Zimplicit, designad för att förenkla och effektivisera förändringsarbete.

Film

Reklamfilm – Arbesko

Arbesko tillverkar skyddsskor för de mest krävande arbetsmiljöerna. Som ett smältverk, där det stänker gnistor på skorna från ugnens 1600C°. Vi höll oss på behörigt avstånd när vi filmade denna marknadsföringsfilm som visar att om man ska ha skyddsskor av hög kvalitet så är det Arbesko som gäller.

Film

Tack 2023!

2023 bjöd på många roliga och spännande projekt. Vi satte ihop ett axplock med bilder och sekvenser från några av de produktioner vi genomfört under året. Tack alla samarbetspartners och kunder!

Film

Dokumentärfilm – Äntligen

Det är ingen lätt sak att starta en förening. Framför allt inte om man har diagnosen språkstörning och dessutom råkar ut för en pandemi. Ändå var det precis det som några modiga ungdomar bestämde sig för att göra. I den här filmen följer vi ungdomarna under de första åren när de lär känna varandra och lär sig vilka utmaningar och möjligheter som det innebär att driva en förening. Filmen är producerad i samarbete med Riksförbundet DHB.

Film

Utbildningsfilm – Om vatten

Tillsammans med VVS branschens yrkesnämnd har vi tagit fram utbildningsfilmer för mellanstadiebarn. Syftet är att sprida kunskap i lägre åldrar för att bidra till framtidens kompetensförsörjning. Den här filmen handlar om vatten och finns tillgänglig kostnadsfritt för alla Sveriges lärare. Filmen tar upp flera ämnen utifrån gällande läroplan och det finns även en tillhörande lärarhandledning. Utbildningsfilmer ska vara pedagogiska och underhållande!

Film

Informationsfilm – Vad gör DO?

Vad är diskriminering? Och vad ska man göra när man känner sig diskriminerad? Bäst är att fråga DO själv, som ungdomarna Max och Mira i den här filmen. Filmen ingår i DO:s särskilda informationskampanj riktad till barn- och ungdomar.

Film

Informationsfilm – Skogsindustrierna

Världen står inför en stor utmaning när klimatomställningen ska genomföras samtidigt som behoven från en växande befolkning ska mötas. I denna film berättar Skogsindustrierna om varför de anser att ett hållbart skogsbruk är en del av lösningen och hur det ska gå till.

Film

Rekryteringsfilm – Cloetta

Hur är det att jobba i en äkta chokladfabrik? De som arbetar på Cloetta i Ljungsbro vet att det är alldeles, alldeles underbart. I ett gäng rekryteringsfilmer bad Cloetta oss porträttera några av deras medarbetare, för att informera om denna magiska arbetsplats och locka nya kollegor att hjälpa till att tillverka Kexchoklad, Polly, Ahlgrens bilar och Juleskum.

info@takeoff.se | +46 (0)19 15 03 25 | Gamla vägen 5G, 702 27 Örebro