Film

SBMI – Tystare krossning

Hur hanterar man bergmassor utan att närboende störs? Det kanske viktigaste är att dämpa det buller som uppstår när man transporterar och krossar stenmaterialet. Sveriges Bergmaterialindustri driver tillsammans med andra aktörer i branschen ett projekt för att upplysa beställare och entreprenörer om framgångsrika metoder för att dämpa bullret. Som en del av projektet tog vi fram denna film som berättar om hur man kan uppnå en effektiv bullerbekämpning – och alla vinster en sådan för med sig.

Film

Ravinen – Trailer

Denna filmade teaterföreställning producerade vi i samarbete med Riksteatern och Örebro Teater. Ravinen är ett romantiskt drama och en moralfilosofisk thriller skriven och regisserad av Amir Nizar Zuabi, världskänd dramatiker och regissör. Det var ett nöje att tillsammans med ensemble och kreativa tekniker försöka överföra scenens magi till filmmediet.

Film

Brightec – Imagefilm

När vi fick förtroendet att producera Brightec Groups företagsfilm bad vi ägarna att själva berätta vad som utmärker deras verksamhet och sätt att arbeta. Det visade sig vara ett värderingsstyrt företag som drivs av övertygelsen att de bästa lösningarna nås genom samarbete – Brighter together. Se filmen och hör ägarna själva berätta!

Animation

IV – Idéburen välfärd på riktigt!

Denna animerade film åt organisationen Idéburen välfärd (IV) berättar vad just idéburen välfärd är för någonting. Och varför det är en sektor som är värd att satsa på. För en välfärd som sätter människan i fokus – det låter väl bra?

Podcast

AniCura – Podcast

Nos till svans är podden för dig som är hundägare och vill lära dig mer om din hunds hälsa och olika sjukdomar. I varje avsnitt gästar en ny veterinär som delar med sig av sin expertis och svarar på lyssnarfrågor. Finns bland annat att lyssna på hos iTunes, Spotify och Acast.

Film

Örebro teater – säsongspresentation

Här ger regissörer, skådespelare, manusförfattare med fler en inblick i Örebro teaters kommande spelsäsong. Dessutom lanseras en playkanal för de som vill se föreställningarna hemma i tv-soffan. Och så får vi veta hur man gör en peruk av ett liggunderlag.

info@takeoff.se | +46 (0)19 15 03 25 | Gamla vägen 5G, 702 27 Örebro