Film

Örebro läns museum – Jan Håfström – Barnet i tornet

Den världsberömde konstnären Jan Håfström har en permanent utställning Örebro slott. Våra vänner på Örebro läns museum gav oss uppdraget att besöka honom inför vernissagen för ett samtal om hans konstnärskap, barndomen, livet och döden. Dokumentären används av museet dels som självständig film, dels som en del av utställningen för att fördjupa besökarnas upplevelse av verken och rummet.

Film

Svenska kennelklubben – Pedigree dogs for the future

När rashundar tävlar i utställningar är det förstås viktigt att djurens hälsa tas med i bedömningen. Svenska kennelklubben är fast beslutna att göra praktik av denna självklarhet. Vi fick därför uppdraget att producera denna utbildningsfilm som skickas ut till alla utländska domare som ska medverka i hundutställningar i Norden.

Film

Ovako – Imagination is your only limit

Våra vänner på den globala stålkoncernen Ovako behövde en film som med ett visionärt berättande presenterade det anrika företaget och dess världsledande, klimatsmarta produkter. Vi utgick från deras devis Imagination is your only limit och producerade denna film med nyinspelade sekvenser, motion graphics och material som vi arkiverat från tidigare produktioner.

Film

Skanska – Belastningsergonomi

Vi är stolta över att hjälpa Skanska i deras ambitiösa arbetsmiljöarbete. Efter den framgångsrika utbildningsfilmen om damm fick vi nu förnyat förtroende att producera en motsvarande film om belastningsergonomi. Filmen informerar om risker men ger också konkreta tips och lösningar. Den visades för Skanskas medarbetare och underentreprenörer vid Safety Week och fortsätter nu att användas bl.a. i Skanskas interna utbildningar.

Kontakta oss

Lars ErlandhProjektledare och marknadsansvariglars@takeoff.se0707342600
Peter VolkGrafiker/Redigerarepetervolk@takeoff.se0702577994
Peter FörnellFotograf/Redigerarepeter@takeoff.se0707790440