Film

Länsstyrelsen i Örebro län – Sjuka tider

Hur har Coronapandemin drabbat ungdomar och unga vuxna? I filmprojektet Sjuka tider berättar några ungdomar om sina personliga upplevelser av smittspridningen och restriktionerna. Totalt producerar vi elva filmer i samarbete med Länsstyrelsen i Örebro län.

Film

Intrx- Urban Bistro

Urban Bistro är en restaurang med inspiration från Londons streetfoodkultur, belägen mitt i en matbutik. I filmen berättar restaurangägaren om sin verksamhet och samarbetet med Intrx, som tagit fram koncept och inredning för Urban Bistro.

Animation

Intrx – Animerad logo

I samband med att Intrx lanserade sitt nya varumärke ville de ha hjälp med att animera sin nya logotyp. Uppdraget var att ta fram en animering som kan användas både fristående och som avsändare i slutet av filmer. Animeringen används bland annat i filmen vi gjort om Urban Bistro.

Film

Ravinen – Trailer

Denna filmade teaterföreställning producerade vi i samarbete med Riksteatern och Örebro Teater. Ravinen är ett romantiskt drama och en moralfilosofisk thriller skriven och regisserad av Amir Nizar Zuabi, världskänd dramatiker och regissör. Det var ett nöje att tillsammans med ensemble och kreativa tekniker försöka överföra scenens magi till filmmediet.

Film

Brightec – Imagefilm

När vi fick förtroendet att producera Brightec Groups företagsfilm bad vi ägarna att själva berätta vad som utmärker deras verksamhet och sätt att arbeta. Det visade sig vara ett värderingsstyrt företag som drivs av övertygelsen att de bästa lösningarna nås genom samarbete – Brighter together. Se filmen och hör ägarna själva berätta!

Animation

IV – Idéburen välfärd på riktigt!

Denna animerade film åt organisationen Idéburen välfärd (IV) berättar vad just idéburen välfärd är för någonting. Och varför det är en sektor som är värd att satsa på. För en välfärd som sätter människan i fokus – det låter väl bra?

info@takeoff.se | +46 (0)19 15 03 25 | Gamla vägen 5G, 702 27 Örebro