Kontaktuppgifter

info@takeoff.se

 

+46 (0)19 15 03 25

Fridhemsgatan 2

702 32 Örebro

Sweden

 

Kontaktpersoner

caret-down caret-up caret-left caret-right
Jonas Moberg VD / Producent

jonas@takeoff.se

Jonas Moberg är vår VD som även arbetar som producent, regissör, manusförfattare och pedagog i dramaturgi och filmisk gestaltning. Han är alltför noggrann, tycker om korta, svåra böcker och har ett komplicerat förhållande till Tiden. Husse till katten Klas.

Peter Förnell Fotograf / Redigerare

peter@takeoff.se

Peter Förnell är fotograf, ljudtekniker och redigerare med lång erfarenhet och bred kunskap inom såväl filminspelning som efterbearbetning. Han har rytmen i blodet men på tok för många trumset i källaren. Husse till Walter och Nova.

Lars Erlandh Sälj- och marknadsansvarig

lars@takeoff.se

Lars Erlandh är marknadsansvarig med över femton års erfarenhet av strategisk försäljning från en mängd olika branscher. Han är en blåbärsälskande analytiker som vid sidan om jobbet varvar mellan löpardojor, golfskor och vandringskängor. Husse till Zingo.

Deniz Merdol Producent

deniz@takeoff.se

Deniz Merdol är utbildad på Dramatiska Institutet och jobbar som producent, regissör och manusförfattare. Hon är överambitiös, översocial och överförtjust i dramaserier. Matte till Roffe Roffelito.

Peter Volk Grafiker / Redigerare

petervolk@takeoff.se

Peter Volk är motion designer, animatör och redigerare. När han inte själv pratar lyssnar han oavbrutet på poddar om allt från Platons grottliknelse till The Benny Hill Show. Äger för tillfället inget djur.

Jan Svensson Producent / Senior Advisor

jan@takeoff.se

Jan Svensson är vår Senior Adviser och arbetar också som regissör, manusförfattare och producent. Jan är även gastronom, sommelier och kafékonnässör. Husse till Herr Mac Vovven Svensson den andre.